Transfers
20.7.20

DONE DEAL: Benjamin Reemst tekent contract bij ADO Den Haag!

SLM-Speler Benjamin Reemst heeft vandaag zijn eerste profcontract getekend bij ADO Den Haag. De 20-jarige middenvelder heeft zijn handtekening gezet onder een verbintenis tot medio 2021 in het Cars Jeans Stadion, met een optie voor nog een jaar.

Reemst maakte in de zomer van 2018 de overstap naar de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hij vroeger ook al in de zogeheten E1 speelde. De technisch begaafde middenvelder speelde voor zijn terugkeer naar het Haagse ook acht seizoenen in de academie van Feyenoord, dat hem op vroege leeftijd wegplukte bij het Voorburgse Forum Sport. Reemst maakte de afgelopen twee jaar deel uit van de selectie van Jong ADO Den Haag, dat in het voorbije seizoen in de Derde Divisie (zondag) acteerde. Reemst speelt dit seizoen met de nieuw opgezette Onder 21 in Divisie 1, de hoogste competitie voor Onder 21-teams.

“Het is mooi om dit contract te tekenen in het bijzijn van mijn ouders. Dat maakt me blij en trots”, zegt Reemst over zijn eerste verbintenis in het Cars Jeans Stadion. “Ik zie mezelf als een verbindende middenvelder, die graag aan de bal is. Ik ben het type middenvelder dat andere spelers en het team beter kan laten spelen.”