Nieuws
18.12.18

SLM sluit een sponsorovereenkomst met Van Poelgeest BMW Amersfoort voor Oranjeleeuwin van Lunteren!

Amersfoort, 20 december 2018

Desiree van Lunteren en Van Poelgeest BMW hebben gisteren in de Flagshipstore van Van Poelgeest in Amersfoort een sponsorovereenkomst getekend. Dit officiële moment is de start van een mooie samenwerking tussen de Oranjeleeuwin en BMW-dealer Van Poelgeest Amersfoort.

In het kader van deze samenwerking zal Desiree van Lunteren het komende jaar gaan rijden in een BMW X1 serie en zal zij vanaf vandaag haar eerste kilometers gaan maken met haar nieuwe auto.

Desiree ontving uit handen van Directeur Martijn Gompel de sleutels van haar nieuwe auto. De speelster gaf aan bijzonder blij te zijn met de samenwerking. Van Lunteren zal het komende jaar als ambassadeur van Van Poelgeest BMW Amersfoort op haar onlinekanalen naar buiten treden.

Ook sportief gaat het van Lunteren nog altijd voor de wind. In november plaatste van Lunteren zich met de oranjeleeuwinnen voor het WK in Frankrijk komende zomer en maakte zij in clubverband afgelopen zomer de overstap van Ajax naar het Duitse SC Freiburg. De onbetwistbare basisspeelster is, net als bij het Nederlands dameselftal, een van de belangrijke schakels bij haar club.