12.7.19

DONE DEAL: Stephanie Bukovec maakt de overstap naar Ajax Vrouwen!

SLM-Speelster Stephanie Bukovec maakt de overstap naar Ajax Vrouwen. De keepster van het Kroatisch nationale team verruilt haar Kroatische club ŽNK Split, waar ze afgelopen seizoen kampioen mee is geworden, voor de Amsterdammers.

De 23-jarige keepster was al eerder actief in Nederland. In het seizoen 2016-2017 maakte Stephanie veel indruk tijdens haar wedstrijden voor PEC Zwolle, wat uiteindelijk ook leidde tot haar debuut voor het nationale team van Kroatië. Ze maakte vervolgens de overstap naar de IJslandse club Thor/KA, waarmee ze in de Champions League speelde. Na een goed seizoen bij de IJslandse club, maakte ze de overstap naar ŽNK Split. Nu keert Stephanie weer terug naar Nederland om het doel van Ajax te verdedigen.

Naast haar carrière als keepster is Stephanie professioneel freestyler en behoort tot de top van de wereld van vrouwelijke freestylers. Ze heeft al op diverse grote evenementen, zoals de openingsceremonie van het WK Vrouwen in 2015 en het WK 2018 in Rusland, haar freestylekunsten vertoond.