DONE DEAL: Tim Receveur maakt de overstap naar Almere City FC!

Tim Receveur maakt de overstap van De Graafschap naar Almere City en keert zodoende weer terug op het oude nest. De middenvelder kwam tussen 2013 en 2016 72 wedstrijden in actie voor de club uit Almere. Receveur tekent een contract dat hem voor twee seizoenen aan de club verbindt.

De loopbaan van Receveur bij Almere City FC begon in januari 2013, nadat hij de gehele jeugdopleiding van Ajax had doorlopen en uitkwam voor NAC  en AGOVV. De middenvelder wist zich in Almere te ontpoppen tot publiekslieveling. Aan het einde van seizoen 2015-2016 verkaste Receveur naar VVV-Venlo waarmee hij kampioen van de Jupiler League werd. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor De Graafschap. Met die ploeg vierde hij onlangs, notabene ten koste van Almere City, de promotie naar de Eredivisie.

Technisch directeur Robert Maaskant: “Met Receveur halen we opnieuw een jongen binnen met echt Almere City DNA. Tim is een knokker, een allround middenvelder met een groot loopvermogen en een goede traptechniek. Wij zijn blij hem aan de selectie toe te kunnen voegen.”