Transfers
12.8.20

DONE DEAL: JOHNATAN OPOKU TEKENT BIJ DE GRAAFSCHAP!

SLM Speler Johnatan Opoku heeft een overeenstemming bereikt met De Graafschap. De 30-jarige middenvelder tekent een contract voor twee seizoenen, waarbij de club een optie heeft voor een extra seizoen. De in Zutphen geboren- en woonachtige voetballer speelde eerder bij SC Veendam, FC Oss en de laatste vijf seizoenen bij VVV-Venlo.

“Na het wegvallen van Branco van den Boomen, moesten wij direct schakelen. Met het vastleggen van Rick Dekker en Johnatan Opoku hebben wij het middenveld weer in balans. Johnatan heeft ruim 250 wedstrijden in het betaald voetbal in de benen en brengt dus, naast zijn creativiteit, een stuk ervaring mee. Hij had diverse opties en wij zijn dan ook blij dat hij voor De Graafschap heeft gekozen”, vertelt Manager Voetbalzaken Peter Hofstede.

“De Graafschap is een mooie stap. Ik zat hier vroeger als jongen op de tribune, dus weet wat mij te wachten staat. Vanuit Zutphen is het ook goed te bereizen. Ik kreeg daar al regelmatig de vraag “wanneer ga je eens naar de Graafschap”. Nou gaat het gebeuren, het gevoel is goed”, aldus Johnatan Opoku.