Martijn Barto neemt afscheid van SC Cambuur en gaat voor nieuw avontuur

Martijn Barto neemt afscheid van SC Cambuur. De spits is vanaf komend seizoen geen speler meer bij de club uit Leeuwarden en gaat voor een nieuw avontuur. Een periode van zeven seizoenen met veel hoogtepunten wordt afgesloten.

Martijn Barto droeg in totaal zeven seizoenen het geel-blauw van SC Cambuur. Hij kwam tot 238 wedstrijden voor onze club en wist daarin 64 keer het net te vinden. Onder meer zijn doelpunten tegen Vitesse (4-3 winst) en Ajax in de beker (2-1) staan in het collectieve geheugen van de Cambuur-supporter gegrift. Ook was de aanvaller een belangrijke schakel in het team dat in 2013 kampioen werd van de Jupiler League.

De spits houdt mooie herinneringen over aan zijn periode bij cambuur: “Een kampioenschap! 3 Seizoenen eredivisie! Halve finale KNVB beker! Fanatieke supporters! 3 goals tegen Feyenoord in de Kuip! De Tsunami die van de tribune denderde! Geweldige medespelers! Kratjes bier na de overwinning op Ajax! Er zijn te veel hoogtepunten om op te noemen. Ik ben trots op de herinneringen die wij samen gemaakt hebben en kijk terug op een geweldige periode in mijn leven.”