Nederlands Kampioene Judoka Margriet Bergstra en SportLife Management gaan samen voor Tokyo 2020

Den Haag - Nederlands kampioene Margriet Bergstra en SportLife Management gaan samen voor de Olympische spelen van Tokyo 2020. De judoka, die uitkomt in de gewichtsklasse <57 kg, kiest voor de begeleiding van SportLife Management met als doel plaatsing voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo.

Margriet heeft in haar jonge judo carrière al een imposante prijzenkast bij elkaar weten te judoën. Ze is Nederlands kampioene, heeft meer dan tien medailles op Nederlands kampioenschappen, is Europees kampioene met haar team en won haar eerste medaille op een Grand Prix in Tbilisi en dat alles ondanks slepende knieblessure die haar meer dan 2 jaar aan de kant hield.

SportLife Management is verheugd met de keuze van Margriet Bergstra voor de samenwerking met SportLife Management. Via de samenwerking helpt SportLife Management Margriet Bergstra om haar sportieve én maatschappelijke ambities waar te kunnen maken. De samenwerking zal voornamelijk gebaseerd zijn op het oriënteren van de sponsorportefeuille van Margriet en wordt er gekeken naar nieuwe mogelijkheden die dicht bij de Nederlands kampioene liggen. Dit alles met als doel de WK in september 2018 en haar ultieme droom: de Olympisch Spelen van Tokyo 2020.