Officieel: Nederlands Onder-19 international Moon Pondes kiest voor de begeleiding van SportLife Management

Vrouwen Onder-19 international Moon Pondes kiest voor de begeleiding van SportLife Management. Moon keept haar wedstrijden in het eerste elftal van PEC Zwolle Vrouwen. Daarnaast vertegenwoordigt ze het doel van Nederland tijdens de interlands van de vrouwen onder-19. SportLife Management verheugt zich op de samenwerking met de talentvolle keepster en is blij met de keuze van Moon Pondes.

Moon Pondes begon haar voetbalcarrière bij amateurclub KSH. Dat de keepster beschikte over veel talent en werd al snel opgemerkt door de scouts van FC Twente. Na één jaar werd Moon uitgenodigd om deel te nemen aan de trainingsgroep van FC Twente Vrouwen, om vervolgens twee jaar later uit te komen voor de academie van FC Twente Vrouwen. De in Doetinchem geboren keepster speelde haar wedstrijden in de Onder-15 en het beloftenteam van de club uit Enschede. Spelend voor FC Twente Vrouwen doorliep Moon diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje.

In 2015 maakte ze de overstap naar het beloften team van de Vrouwen van PEC Zwolle, waar ze keeperstraining krijgt van keeperstrainer Eser Elmali. Al snel werd Moon naar het eerste elftal gehaald om op zestienjarige leeftijd haar debuut in de Eredivisie te maken in de wedstrijd tegen SC Telstar.