14.5.19

Persbericht: Van Lunteren focust zich ondanks 'concrete interesse' eerst op WK

- PERSBERICHT -

Den Haag, 14 mei 2019

Van Lunteren focust zich ondanks 'concrete interesse' eerst op WK

Er wordt veel gespeculeerd over de toekomstige bestemming van Desiree van Lunteren. Er is concrete interesse van Europese topclubs uit Italië, Portugal en Engeland. Tot op heden heeft de international van de oranjeleeuwinnen nog geen keuze gemaakt en wil het verloop van het WK afwachten om daarna een weloverwogen keuze te maken betreft haar toekomst.  

Zaakwaarnemer Zabih Etemadi: “Er is concrete interesse van Europese topclubs voor Desiree van Lunteren. Nadat Desiree had besloten om SC Freiburg te verlaten hebben wij binnen ons netwerk gekeken naar diverse opties. In de afgelopen periode hebben een aantal topclubs uit Italië, Portugal en Engeland zich officieel gemeld. Om zich volledig te kunnen focussen op het WK in Frankrijk hebben we samen met Desiree besloten om het verloop van het WK af te wachten om vervolgens daarna een keuze te maken.

Desiree van Lunteren maakte in de zomer van 2018 de overstap van AFC Ajax naar SC Freiburg en tekende een contract voor één seizoen. De speelster is een van de bepalende speelsters bij de club. Eind maart heeft Desiree besloten om SC Freiburg aan het einde van het seizoen te verlaten en te kiezen voor een nieuw avontuur.

- Einde persbericht -