Management

Wij begeleiden spelers en coaches vóór, tijdens en na hun professionele carrière. Alles om ervoor te zorgen dat zij het maximale uit hun carrière kunnen halen.

De begeleiding in de jeugdfase is vooral gericht op de carrière planning van de speler. Samen met de speler en de ouders stellen we de doelen op en maken we een gericht plan om deze doelen te behalen, zodat de speler het maximale uit zijn of haar potentie kan halen. 

Tijdens de gehele professionele fase bieden we begeleiding op maat. Door onze in-house ervaring en expertise gecombineerd met ons netwerk van professionals zijn wij in staat om onze spelers een uitgebreid palet van diensten te bieden ten behoeve van hun professionele carrière. We verzorgen de transfer- en contractonderhandelingen met clubs tot het opstellen van sponsorcontracten. Het maken van specifieke trainings- of revalidatieschema’s tot het voorzien van financieel en juridisch advies. Kortom, alles waar jij behoefte aan hebt om het meeste uit je carrière te halen!

In de fase na het beëindigen van de professionele carrière begeleiden wij onze spelers naar een maatschappelijke carrière. Niet elke speler speelt zichzelf financieel onafhankelijk. Wij helpen in het omschakelingsproces, zodat ze niet in het welbekende ‘zwarte gat’ vallen. We kijken samen met de speler waar de interesses liggen betreft een maatschappelijke carrière. We komen in contact met professionals en zorgen ervoor dat zij een ‘zachte’ landing krijgen na de professionele voetbalcarrière.

Elke speler is een brand

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou op het gebied van marketing?

Kom meer te weten