Showcase

Wij mogen ons met trots groeipartner noemen van meer dan 75 spelers en klanten in de afgelopen vier jaar. Iedere dag opnieuw werken we samen met onze spelers en klanten aan hun ontwikkeling. Dat kunnen we wel zeggen, maar we kunnen beter de praktijk laten spreken. Onderstaande showcases zijn een kleine selectie van resultaten die we voor onze spelers en klanten hebben behaald!

BARCELONA FC x ORIOL BUSQUETS

Oriol Busquets maakte in de zomer van 2019 de overstap van FC Barcelona naar FC Twente. Wij hebben het volledige proces van de transfer- en contractonderhandelingen van een van de grootste talenten van La Masia begeleid.

BMW x DESIREE VAN LUNTEREN

Desiree van Lunteren en Van Poelgeest BMW hebben in de Flagshipstore van Van Poelgeest in Amersfoort een sponsorovereenkomst getekend. Dit was de start van een mooie social media campagne tussen de Oranjeleeuwin en BMW-dealer Van Poelgeest Amersfoort.

URBY EMANUELSON x SHEFFIELD WEDNESDAY

In 2016 hebben wij de transfer- en contractonderhandelingen van A tot Z begeleid voor Urby Emanuelson. De middenvelder maakte de overstap van Hellas Verona naar Sheffield Wednesday.

ALBERT HEIJN x SLM EVENTS

In samenwerking met Albert Heijn organiseerden wij een groot voetbalevent. Meer dan 200 kinderen namen deel aan de SLM clinic en konden voetballen met hun Eredivisie idolen Joris van Overheem, Urby Emanuelson (Beide FC Utrecht) en Lisa Doorn (Ajax vrouwen), vragen stellen tijdens de kidspersconferentie en hun verzamelalbum volledig maken.

NIKE x DESIREE VAN LUNTEREN

Desiree van Lunteren is een sponsorovereenkomst aangegaan met NIKE. De aanvoerster van Ajax en voormalig Oranjeleeuwin is een van de gezichten van het Amerikaanse sportmerk.

Your full life partner

Ben je benieuwd of we hetzelfde kunnen behalen voor jou?

Neem contact op