Transfers
27.6.23

Agil Etemadi nieuwe keeperstrainer Almere City FC

Agil Etemadi wordt de nieuwe keeperstrainer van Almere City FC. Hij tekent een contract voor één seizoen bij de club. Etemadi haalt momenteel zijn keepersdiploma’s, die over twee seizoenen verplicht worden in het betaald voetbal. Etemadi volgt Serge van den Ban op.

Etemadi, die na de promotie naar de Eredivisie afscheid nam van zijn actieve loopbaan, was twee lange periodes actief als keeper in het Yanmar Stadion. In totaal stond hij 102 keer onder de lat bij de Flevolanders. De afgelopen seizoenen fungeerden hij als reserve doelman achter Michael Woud en Nordin Bakker. Tevens was hij een belangrijke factor in de kleedkamer en steun en toeverlaat voor keepers Bakker en Stijn Keller.

Agil Etemadi: ,,Dit is mijn club en ik ben blij dat ik hier kan blijven voor het volgende hoofdstuk in mijn loopbaan. De club helpt mij en faciliteert mij bij deze stap en daar ben ik hen zeer erkentelijk voor. ”

Technisch manager Johan Hansma: ,,Wij gaan er alles aan doen om Agil bij deze volgende stap te helpen. Hij heeft zich de afgelopen seizoenen bewezen als een belangrijke factor binnen en buiten de lijnen en wij zijn ervan overtuigd dat hij als keeperstrainer een mooie toekomst tegemoet gaat.”