Nieuws
9.10.20

AMIR MOLKÂRÂI SLUIT ZICH AAN BIJ SPORTLIFE MANAGEMENT!

We have a new SLM Team Member in town! Met trots kondigen wij aan dat Amir Molkârâi zich heeft aangesloten bij SportLife Management. Amir gaat aan de slag als scout en zal daarnaast spelers begeleiden met hun individuele ontwikkeling op het veld. Met zijn ervaring in het prof (zaal)voetbal breidt SportLife Management haar specifieke individuele begeleiding extra uit om zodoende haar talentvolle voetballers excellent te kunnen begeleiden.

Amir is Nederlands zaalvoetbal international en de smaakmaker het Nederlands team. De kersverse team member zal met het Nederland team deelnemen aan het EK 2022 in eigen land. Nederland is van 19 januari tot en met 6 februari 2022 gastheer van het EK Futsal 2022. Daarnaast heeft Amir zijn eigen voetbalschool, Future Futsal Academy in Alkmaar, waarbij voetballers maximaal worden ontwikkeld op technisch-, fysiek- en inzichtelijk gebied door ze periodiek in de zaal te laten trainen, volgens het Spaanse en Braziliaans opleidingsconcept.

Wij zijn trots met de komst van Amir en we zijn ervan overtuigd dat hij een welkome versterking is van het team van SportLife Management!