Transfers
11.6.24

Dominique Bruinenberg verlengt bij Austria Wien FK!

Dominique Bruinenberg heeft haar contract bij Austria Wien met één jaar verlengt. De spelmaker van de Austria Wien FK blijft hierdoor nog tot de zomer van 2025 verbonden aan de Oostenrijkse topclub.

"Ik voel me erg op mijn gemak bij Oostenrijk en ben hier op de juiste plek om mezelf zowel atletisch als persoonlijk te ontwikkelen. Het afgelopen seizoen was erg spannend, ik heb persoonlijk veel geleerd en we hebben samen laten zien dat we samen veel kunnen bereiken",zegt Dominique Bruinenberg.

De aanvallende middenvelder verhuisde in de zomer van 2023 naar Wenen en werd meteen een vaste speelster onder coach Stefan Kenesei. Bruinenberg speelde 16 van de 18 wedstrijden in de ADMIRAL Women's Bundesliga en alle vijf de wedstrijden in de Oostenrijkse Women's Cup, waarin de Violets de finale bereikten. De 31-jarige scoorde vijf doelpunten en gaf 8 assists in deze 21 wedstrijden.

Lisa Makas, sportief directeur : “Dominique heeft afgelopen seizoen haar klasse op het veld laten zien en we zijn erg blij dat ze heeft besloten nog een jaar in Oostenrijk te blijven. Met haar positieve en rustige karakter draagt ​​ze ook buiten het veld haar steentje bij aan de ontwikkeling van het team en de jonge spelers. Ze kan haast niet wachten om weer aan de slag te gaan, dat toont haar grote ambitie."