Transfers
15.3.22

DONE DEAL: JHONDLY VAN DER MEER VERLENGT CONTRACT BIJ SC CAMBUUR!

SLM-Speler Jhondly van der meer heeft zijn contract bij SC Cambuur verlengd. De verdediger ligt nu tot de zomer van 2024 vast bij de Eredivisionist uit Leeuwarden.

Jhondly ontwikkelt zich stormachtig dit Seizoen. In de zomer van 2021 tekende hij zijn eerste profcontract. In september maakte Jhondly zijn debuut op het hoogste niveau in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles en anderhalve week later zijn basis debuut tegen Heracles Almelo. Dit seizoen is hij al twaalf keer in actie gekomen voor Cambuur en is inmiddels uitgegroeid tot een vast onderdeel van de hoofdmacht. De vorige verbintenis van de talentvolle verdediger bij Cambuur liep in de zomer van 2023 af. Als bevestiging van zijn stormachtige ontwikkeling heeft Cambuur na zes maanden besloten zijn contract open te breken en te verlengen met nog eens een jaar.

Daarnaast mag Jhondly zich eind maart weer opmaken voor interland voetbal. Hij is zowel opgeroepen door Haïti alsook door Dominicaans Republiek. Dit keer heeft hij gekozen om voor Haiti uit te komen om de interlandwedstrijd tegen Guatemala te gaan spelen in Miami.