Transfers
21.6.22

DONE DEAL: ZAINA BOUZERRADE NAAR PEC ZWOLLE!

SLM-Speelster Zaina Bouzerrade stapt over naar PEC Zwolle Vrouwen! De 19-jarige verdedigster komt over van Ajax Vrouwen, de club waar zij sinds 2019 onder contract stond. De rechtsback kende mooie seizoenen in Amsterdam. Zaina werd kampioen met het talententeam, maakte de overstap naar de hoofdmacht, maakte haar officiële debuut in het betaalde voetbal en won met Ajax de KNVB Beker!

Zaina Bouzerrade: ,,Voor mij komt de overstap naar PEC Zwolle Vrouwen op het juiste moment. Het afgelopen seizoen heb ik mijn eerste minuten mogen maken in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en ik merk dat ik nu vooral speeltijd en ritme nodig heb om me te kunnen doorontwikkelen. Dat kan hier in Zwolle en daarom kijk ik enorm uit naar het nieuwe seizoen.”

,,Bouzerrade speelt op de backpositie en is met haar loopvermogen en drive een prima toevoeging aan het team”, aldus operationeel manager van PEC Zwolle Vrouwen, Mariska Kogelman. ,,De afgelopen seizoenen hebben wij laten zien dat we voor jonge, talentvolle speelsters het opstapje kunnen zijn naar een mooie vervolgstap in hun carrière. Het is nu aan Zaina om te laten zien dat ze zich op dit niveau verder kan ontwikkelen als speelster.”