Nieuws
19.8.22

EJA DAKRIET KIEST VOOR SPORTLIFE MANAGEMENT

Eja Dakriet kiest voor de begeleiding van SportLife Management! De aanvallend ingestelde back speelt zijn wedstrijden voor PEC Zwolle Onder-21 en voor het nationale team van Suriname Onder-20. SportLife Mangement is verheugd met de keuze van Eja en kijkt uit naar de samenwerking!

Eja Dakriet (18) is een talentvolle vleugelverdediger van PEC Zwolle en jeugdinternational van Suriname. Eja is sterk in de één tegen één duels, beschikt over een goede voorzet en een groot loopvermogen waardoor hij de hele kant kan bestrijken. De verdediger begon zijn voetbalcarrière in de jeugdopleiding van Sparta. In het seizoen daarop maakte hij de stap naar Ajax, waar hij vervolgens tien seizoenen in de jeugdopleiding heeft gespeeld. In 2019/2020 reisde Eja, als Onder-17-speler, met Ajax Onder-19 mee voor de knock-outfase van de Youth League in Nyon, waar hij met de Onder-19 reikte tot de halve finales.

In de zomer van 2021 maakte de aanvallend ingestelde vleugelverdediger de overstap naar PEC Zwolle. Bij PEC Zwolle maakt Eja een zeer sterke indruk en wordt opgeroepen voor het nationale team van Suriname om deel te nemen aan de CONCACAF Onder-20 in Honduras. Tijdens dit toernooi wordt hij uitgeroepen tot de beste speler van Suriname Onder-20.