Transfers
18.1.24

Moon Pondes verlengt contract tot medio 2025!

SLM-Keepster Moon Pondes heeft haar contract tot medio 2025 verlengd bij PSV. Daarin is opnieuw een optie voor een extra termijn opgenomen. De 23-jarige keepster voegde zich afgelopen zomer, na een kort maatschappelijk intermezzo, bij de vrouwentak van PSV.

Na zes seizoenen bij PEC Zwolle besloot Moon twee jaar geleden zich te richten op een maatschappelijke carrière in het speciaal onderwijs. Na een belletje van PSV veranderde ze afgelopen zomer van koers en keerde de voormalig jeugdinternational terug onder de lat. Waar de focus aanvankelijk lag op snel fit worden, maakte Moon al snel het keeperstrio met Lisan Alkemade en Femke Bastiaen compleet.

Bevestiging

Moon zette haar handtekening in het bijzijn van Technisch Manager Maud Roetgering, die blij is dat de keepster verlengt. “De afgelopen maanden heeft Moon bevestigd dat ze een waardevolle toevoeging is aan de selectie. We zijn trots dat we de samenwerking mogen voortzetten en benieuwd waar het toe leidt.”

Moon kijkt uit naar de verlenging van haar periode bij PSV. “Ik voel me hier goed en kan me volledig focussen op voetbal, want alles is tot in de puntjes verzorgd op de club. Dagelijks sta ik met plezier op het veld om het uiterste uit mezelf en mijn teamgenoten te halen. We groeien als team en kunnen samen nog mooie dingen bereiken.”