Officieel: Frank Olijve laat zich per direct begeleiden door SportLife Management

De achtentwintigjarige Frank Olijve laat zich per direct begeleiden door SportLife Management. Frank Olijve, jarenlang aanvoerder geweest bij FC Emmen, maakte de overstap naar Amerika en speelde zijn wedstrijden in de hoofdmacht van Orange County SC. SportLife Management kijkt uit naar de samenwerking en is blij met de keuze van Frank Olijve.

De middenvelder begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij Ajax. Na elf jaar te zijn uitgekomen voor Ajax en diverse jeugd interlands gespeeld, maakte Olijve, met het oog op meer speelminuten, de overstap naar FC Groningen. Hij debuteerde op 10 april 2009 voor FC Groningen in de eredivisie in de wedstrijd tegen De Graafschap. Na twee seizoenen gevoetbald te hebben voor de Groningers, transfereerde Frank naar PEC Zwolle. In zijn tweede jaar voor PEC werd de middenvelder kampioen van de Jupiler League en vertoonde hij zijn kunsten weer op het hoogste niveau. In 2013 werd Frank Olijve binnengehaald door FC Emmen. Hij werd aanvoerder en behaalde driemaal de play-offs voor promotie.

Sinds 30 november is Frank Olijve klaar met zijn avontuur aan de westkust van Amerika, waar hij onder de rook van Los Angeles zeventien wedstrijden speelde voor Orange County SC. De middenvelder was een belangrijke speler voor de Amerikaanse club die vooral ervaring, leiderschap en voetballende kwaliteiten meebrengt en voor structuur zorgt binnen het elftal.