Officieel: SC Heerenveen middenvelder Jordy Bruijn kiest voor SportLife Management

SC Heerenveen middenvelder Jordy Bruijn kiest voor de begeleiding van SportLife Management. De 21-jarige middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Friezen nadat hij eerst dertien jaar uit kwam voor Ajax. SportLife Management is blij met de keuze van Jordy en kijkt uit naar de samenwerking!

Jordy Bruijn begon zijn voetbalcarrière in de jongste jeugd van RKVV NAS. Al snel werd hij ontdekt door de scouts van Ajax, waarna hij in 2003 toetrad tot de jeugdopleiding van de Amsterdammers. Hij doorliep alle jeugdelftallen van Ajax en stond in de jeugdopleiding bekend als een voetballende middenvelder, waarbij vooral zijn passing, techniek en creativiteit opvielen. Jordy tekende zijn eerste profcontract in 2013 bij de club uit Amsterdam. Spelend voor de club uit de Hoofdstad doorliep Jordy bovendien diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen van Oranje.

Op 6 november 2015 maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal. De middenvelder viel in tijdens de wedstrijd tegen MVV. Met het oog op zijn ontwikkeling maakte de Amsterdammer in de zomer van vorig jaar de overstap naar SC Heerenveen, waar hij tot de zomer van 2019 onder contract staat.