Officieel: Talentvolle keeper Robbert den Dunnen sluit zich aan bij SportLife Management

Robbert den Dunnen sluit zich aan bij SportLife Management. De talentvolle keeper speelt zijn wedstrijden in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles. SportLife Management is verheugd met de keuze van Robbert en kijkt uit naar de samenwerking!

Robbert den Dunnen is een talentvolle keeper uit de jeugd van Go Ahead Eagles. Hij begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van ZAC uit Zwolle. Hij viel op bij de scouts van PEC Zwolle en mocht op stage bij de Zwollenaren. Naast de interesse van PEC toonde ook Vitesse interesse in de keeperskwaliteiten van Robbert. Vitesse handelde snel en voegde de doelman in 2012 aan haar jeugdopleiding toe. Na drie jaar in de jeugdopleiding van de Arnhemmers te hebben gespeeld, maakte hij de overstap naar Be Quick 28. Na twee goede seizoenen, pikte Go Ahead Eagles de keeper afgelopen zomer op.

Naast dat Robbert keept in de jeugdopleiding van de club uit Deventer, is hij ook keeper in de zaal. Ook daar is zijn talent opgevallen. Robbert kreeg in 2016 zijn eerste uitnodiging voor het Nederlands Elftal zaalvoetbal en is sindsdien niet weg te denken uit de selectie van de O17 van het Nederlands Elftal.