Stef Brummel pakt het kampioenschap met Jong Vitesse!

SLM Keeper Stef Brummel pakt de titel met Jong Vitesse. Het beloften elftal heeft zondagmiddag het feestweekend van Vitesse compleet gemaakt. De ploeg van Stef Brummel won met 4-1 van Blauw Geel'38, is daarmee kampioen van de derde divisie en keert na de zomer terug in de tweede divisie.

Jong Vitesse had de eerste helft ongeveer 80 procent de bal en stond met rust al 3-0 voor. Niets leek een kampioenschap nog in de weg te staan. Na rust kantelde de wedstrijd volledig. Na de snelle 3-1 van Blauw Geel ’38 en een bal op de paal, volgende een strafschop na een overtreding van Thomas Oude Kotte. Doelman Stef Brummel paareerde de strafschop op prachtige wijze, waardoor de marge twee doelpunten bleef in het voordeel van de ploeg uit Arnhem. Vlak voor tijd maakte Jong Vitesse het laatste doelpunt en de bevrijdende 4-1.

Door de zege is Jong Vitesse niet meer te achterhalen door achtervolger UNA. Beide ploegen degradeerden in 2017 uit de tweede divisie en wisselden lang stuivertje om het kampioenschap. Uiteindelijk trok het team van Stef Brummel aan het langste eind.