Nieuws
11.4.24

Van Lanschot Kempen sluit zich aan als partner van het Champions Programma

Van Lanschot Kempen is officieel partner van het Champions Programma van SportLife Management. Het Champions Programma biedt toptalenten uit de voetbalwereld op individueel niveau de mogelijkheid zich maximaal te ontwikkelen. Het doel van dit programma is dat deze toptalenten de maximale kans krijgen om door te breken in het (inter)nationale topvoetbal.

Met deze partnership zal Van Lanschot Kempen de talentontwikkeling van de volgende generatie topvoetballers ondersteunen. Naast het ondersteunen van deze talentontwikkeling, ondersteunt Van Lanschot Kempen ook het ontwikkelingsprogramma van de stichting “Favela United” verbonden aan het Champions Programma. Favela United heeft in de afgelopen 10 jaar meer dan 50.000 kwetsbare jongeren in Mozambique en Brazilië bereikt en die positief beïnvloed met de kracht van sport.

Tijdens de gesprekken tussen Van Lanschot Kempen en SportLife Management is gebleken dat er een sterke match is tussen beide partijen. Het streven naar maximale talentontwikkeling, persoonlijke betrokkenheid en kennisdeling met de volgende generatie zijn de basis van dit partnerschap. Dit maakt dat Van Lanschot Kempen vol overtuiging het Champions Programma omarmt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen Zabih Etemadi van SportLife Management via z.etemadi@sportlifemanagement.com.